Amarantus to zboże pochodzące z Ameryki Południowej, które w Polsce znane jest pod nazwą szarłat. Mąka amarantusowa powstaje w wyniku...
Zobacz w sklepieBIO Mąka orkiszowa biała TBL 70-80 Mąka orkiszowa - otrzymywana jest z przemiału oczyszczonych ziaren pszenicy orkisz. Mąka może być...
Zobacz w sklepieTota! Mąka żytnia wariant 720 wykorzystuje się ją najczęściej do wypieku chleba żytniego. Dodamy ją w dodatku do pieczywa mieszanego...
Zobacz w sklepieMąka owsiana bezglutenowa pełnoziarnista od Pięć Przemian to 500g tego produktu. Wyśmienicie urozmaici Twoją kuchnię. Dzięki lekko...
Zobacz w sklepieBezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z czarnuszką.
Zobacz w sklepieMąka z ciecierzycy Mąka z ciecierzycy, zwana też mąką z cieciorki, poprzez niemało osób uznawana jest za produkt co najmniej przełomowy....
Zobacz w sklepieMąka kukurydziana jest otrzymywana przez zmielenie ziaren kukurydzy. Mąka kukurydziana jest żółtego koloru, dlatego nadaje potrawom...
Zobacz w sklepieMąkę lnianą uzyskuje się poprzez mielenie ziaren lnu, z których następnie usuwa się tłuszcz. Wytworzona jest przy użyciu specjalistycznej...
Zobacz w sklepienaturalna mąka z płaskurki ze świeżego pełnego przemiału ziarna płaskurki naturalnej. Wariant 2000. Komponenty: świeżo zmielona pelnoziarnista...
Zobacz w sklepieartykuł bezglutenowy Skrobia kukurydziana pozyskiwana jest z białych pręcików kukurydzy. Ma postać białego proszku, bez zapachu i smaku....
Zobacz w sklepietowar bezglutenowy Skrobia kukurydziana pozyskiwana jest z białych pręcików kukurydzy. Ma postać białego proszku, bez zapachu i smaku....
Zobacz w sklepieMąka pszenna. Wrocławska, rodzaj 500. Do ciast drożdżowych, francuskich i półfrancuskich, bułek, makaronów, naleśników, zagęszczania...
Zobacz w sklepieMąka orkiszowa biała TBL 70-80 (700) Mąka orkiszowa - otrzymywana jest z przemiału oczyszczonych ziaren pszenicy orkisz. Mąka może...
Zobacz w sklepieMąka orkiszowa biała TBL 630 Mąka z pszenicy orkisz biała TBL 630 - powstała z przemiału ziarna orkiszu, odcień biały typowy dla mąki....
Zobacz w sklepieMąka z tapioki to prosto strawne węglowodany (ok. 90%) i odrobina białka. Tapioka jest produktem zdrowym i w całości roślinnym. Nie...
Zobacz w sklepieBIO Mąka z kasztanów jadalnych doskonała, włoska mąka z organicznych kasztanów jadalnych, mielona kamiennymi żarnami. W wielu wypiekach...
Zobacz w sklepieskładniki: świeżo zmielona mąka z czerwonej soczewicy (100%) z rolnictwa naturalnego. Używanie produktu przyczynia się do utrzymania...
Zobacz w sklepieMąka kukurydziana jest otrzymywana poprzez zmielenie ziaren kukurydzy. Mąka kukurydziana jest żółtego koloru, dlatego nadaje potrawom...
Zobacz w sklepieMąka kukurydziana jest otrzymywana poprzez zmielenie ziaren kukurydzy. Mąka kukurydziana jest żółtego koloru, dlatego nadaje potrawom...
Zobacz w sklepieMąka orkiszowa wariant 1850 ( 180 ) Mąka orkiszowa - powstała z orkiszu, nie miała naruszonej łupiny chroniącej jądro ziarna przed...
Zobacz w sklepieMąka orkiszowa rodzaj 1850 ( 180 ) Mąka orkiszowa - powstała z orkiszu, nie miała naruszonej łupiny broniącej jądro ziarna przed wszelkimi...
Zobacz w sklepieBIO Mąka z tapioki to naturalnie bezglutenowa mąka z tapioki, czyli skrobi otrzymywanej z bulw korzeniowych manioku. To rewelacyjne...
Zobacz w sklepieMąka żytnia typ 580 - powstaje w wyniku rozdrobnienia całych ziarniaków żyta. W kontraście do mąki pszennej gromadzi pokaźnie więcej...
Zobacz w sklepieBIO Mąka z tapioki to wysokiej jakości BIO skrobia pozyskiwana z jadalnych bulw manioku. Jest naturalnie bezglutenowa, więc nawet osoby...
Zobacz w sklepieGładka mąka ryżowa powstaje poprzez niewielkie zmielenie w kamiennym młynie. Jest naturalnie bezglutenowa i łatwostrawna,wywołuje uczucie...
Zobacz w sklepieBIO mała mąka orkiszowa pełnoziarnista powstaje w wyniku delikatnego mielenia całych ziaren orkiszu najwyższej jakości. Dzięki procesowi...
Zobacz w sklepiekomponentyprażone, mielone nasiona lnu złotego*. (*certyfikowany składniki naturalny)OPISMoże służyć jako dodatek do pieczenia chleba,...
Zobacz w sklepieBIO Coconut flour jest wyjątkowa z uwagi na fakt,mieści do 18 g białek w 100 g, co przyczynia się do rozwoju masy mięśniowej i jej...
Zobacz w sklepieBIO Pszenna mąka pełnoziarnista nadaje się do wypiekania chleba, przygotowywania deserów oraz zagęszczania zup i sosów. Pochodzi z...
Zobacz w sklepieMąka orkiszowa biała TBL 70-80 (700) Mąka orkiszowa - otrzymywana jest z przemiału oczyszczonych ziaren pszenicy orkisz. Mąka może...
Zobacz w sklepieMąka orkiszowa razowa 2000 Mąka orkiszowa razowa otrzymywana jest z pełnego przemiału oczyszczonych ziaren pszenicy orkisz. Perfekcyjnie...
Zobacz w sklepieBIO Mąka pszenna pełnoziarnista typ 1850 BIO mąka pszenna wariant 1850 gromadzi pokaźne ilości białka, błonnika, a także węglowodanów....
Zobacz w sklepieskładniki: żyto 100%. Mąka żytnia typ 720 (pytlowa) to zmielone kilka razy ziarna żyta, które następnie zostały przesiane poprzez pytel....
Zobacz w sklepieBIO Mąka gryczana jest zrobiona z drobno zmielonej kaszy gryczanej ekologicznej jakości Jest naturalnie bezglutenowa i możesz zamienić...
Zobacz w sklepieMąka orkiszowa typ 1850 ( 180 ) Mąka orkiszowa - powstała z orkiszu, nie miała naruszonej łupiny chroniącej jądro ziarna przed wszelkimi...
Zobacz w sklepieekologiczna mąka kokosowa powstaje w wyniku zmielenia miąższu kokosa. Charakteryzuje sie wyraźnym kokosowym zapachem i delikatnym,...
Zobacz w sklepieMąka owsiana uzyskujemy z ziaren owsa. Standardowy dla mąki owsianej jest kremowy kolor i orzechowy posmak. Wykorzystywana głównie...
Zobacz w sklepieMąka lniana będzie odpowiednim komponentyem wypieków lub napojów białkowych. Jest bogata w białko, błonnik, witaminy z grupy B i magnez....
Zobacz w sklepiekomponentyświeżo zmielona pełnoziarnista mąka z: PSZENICY samopszy* (33,3 %), PSZENICY płaskurki* (33,3 %), PSZENICY ORKISZ* (33,3...
Zobacz w sklepieBIO Mąka gryczana jest zrobiona z drobno zmielonej kaszy gryczanej organicznej jakości Jest naturalnie bezglutenowa i możesz zamienić...
Zobacz w sklepieMąka żytnia chlebowa, rodzaj 720. Do chleba żytniego i mieszanego, bułek i pierników. Produkty zbożowe są podstawą zdrowego żywienia....
Zobacz w sklepieBIO Mąka kokosowa to wyjątkowo odżywczy i drobno zmielony proszek z miąższu kokosa w najwyższej biologicznej jakości, stosowny dodatkowo...
Zobacz w sklepieBIO Drobnoziarnista Orkiszowa Mąka Razowa jest zrobiona z drobno zmielonych ziaren orkiszu organicznej jakości. Oprócz swojego pysznego...
Zobacz w sklepieTota! Mąka pszenna typ 500 (wytworna) dzięki wysokiemu rozdrobnieniu może być wykorzystywana do wszelkich wypieków ciast kruchych,...
Zobacz w sklepieMąka grochowa powstaje w wyniku zmielenia ziaren grochu. Perfekcyjna do zastosowania jako dodatek do zup (typowo grochówki) czy jako...
Zobacz w sklepieBIO mąka Migdałowa pochodzi z drobno zmielonych obranych ziaren migdałów. W dodatku, ma błonnik, białko oraz zdrowe tłuszcze i nadzwyczajnie...
Zobacz w sklepieMąka pszenna. Elitarna, rodzaj 550. Do ciast drożdżowych, ciast smażonych, zasmażek, dań gotowanych. Produkty zbożowe są podstawą zdrowego...
Zobacz w sklepieTota! Mąka żytnia razowa wariant 2000 wyśmienita do chleba żytniego. Zawiera cenne otręby. Widocznie więcej minerałów, błonnika oraz...
Zobacz w sklepieMąka pszenna razowa rodzaj 1850 posiada więcej elementów mineralnych, błonnika i witamin z grupy B niż inne mąki pszenne. Stosowana...
Zobacz w sklepieMąka sojowa otrzymywana jest ze zmielonych ziaren soji. Rewelacyjnie integruje zupy i sosy. Informacja o alergenach: W zakładzie są...
Zobacz w sklepienaturalna mąka ryżowa jest mąką pełnoziarnistą, tzn. Pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna ryżu. Polecamy do wszystkich wypieków...
Zobacz w sklepieMąka orzechowa, idealny dodatek do wszystkiego rodzaju wypieków domowych i nie tylko. Orzechy ziemne (arachidowe) to roślina strączkowa,...
Zobacz w sklepieOrzechy są rewelacyjnym źródłem witaminy E, która wspomaga układ nerwowy i będąc przeciwutleniaczem zwiększa odporność naszego organizmu...
Zobacz w sklepieMąka-kaszka semolina z pełnego przemiału pszenicy Amber Durum Mąka pełny przemiał z pszenicy durum to jeden z udoskonalonych i zdrowszych...
Zobacz w sklepienaturalna mąka z płaskurki ze świeżego pełnego przemiału ziarna płaskurki ekologicznej. Wariant 2000. Składniki: świeżo zmielona pelnoziarnista...
Zobacz w sklepieMąka PSZENNA rodzaju 00 przeznaczona jest do specjalnego typu wypieków, z reguły aromatycznej pizzy włoskiej, puszystego pieczywa foccacia,...
Zobacz w sklepieMąka orkiszowa biała TBL 70-80 (700) Mąka orkiszowa - otrzymywana jest z przemiału oczyszczonych ziaren pszenicy orkisz. Mąka może...
Zobacz w sklepieSemolina to gruboziarnista mąka z pszenicy durum. Rewelacyjna do robienia makaronu. Semolina mieści dużo witamin, mikro i makroelementów...
Zobacz w sklepieMąka pszenna razowa wariant 1850 gromadzi więcej komponentów mineralnych, błonnika i witamin z grupy B niż inne mąki pszenne. Stosowana...
Zobacz w sklepieZiarno pochodzi z certyfikowanych upraw biodynamicznych z naszego gospodarstwa. Mąkę wytworną wyjątkowo polecamy do wypieku pierników,...
Zobacz w sklepieOrzechy są wspaniałym źródłem witaminy E, która wspomaga układ nerwowy i będąc przeciwutleniaczem powiększa oporność naszego organizmu...
Zobacz w sklepieMąkę jęczmienną uzyskuje się przez zmielenie ziarniaków jęczmienia. Jest bogata w kwas foliowy, beta karoten i witaminy z grupy B....
Zobacz w sklepieMąka żytnia wariant 580 - powstaje w wyniku rozdrobnienia całych ziarniaków żyta. W kontraście do mąki pszennej gromadzi pokaźnie więcej...
Zobacz w sklepieMąka grochowa powstaje w wyniku zmielenia ziaren grochu. Wspaniała do użycia jako dodatek do zup (z reguły grochówki) czy jako dodatek...
Zobacz w sklepieBIO Drobnoziarnista Orkiszowa Mąka Razowa jest zrobiona z drobno zmielonych ziaren orkiszu organicznej jakości. Oprócz swojego pysznego...
Zobacz w sklepieUszczelka do kawiarek producenta Bialetti w wymiarze 2 tz. Opakowanie gromadzi jedną wymienną uszczelkę i sitko. Stosowne do kawiarek...
Zobacz w sklepieMąka pszenna tortowa, wariant 450. Do biszkoptów i wypieków półkruchych (przed jej dodaniem warto ją przesiać, żeby wypieki były jeszcze...
Zobacz w sklepieMąka-kaszka semolina z pełnego przemiału pszenicy Amber Durum Mąka pełny przemiał z pszenicy durum to jeden z lepszych i zdrowszych...
Zobacz w sklepieSkład: 100% pszenica. Mąka pszenna pełnoziarnista jest to artykuł otrzymany w wyniku przemiału oczyszczonego nieobłuszczonego ziarna...
Zobacz w sklepieMąka sojowa otrzymywana jest ze zmielonych ziaren soji. Świetnie łączy zupy i sosy. Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane...
Zobacz w sklepieMąka z tapioki to z łatwością strawne węglowodany (ok. 90%) i odrobina białka. Tapioka jest produktem zdrowym i kompletnie roślinnym....
Zobacz w sklepieBIO Pszenna mąka pełnoziarnista nadaje się do wypiekania chleba, przygotowywania deserów oraz zagęszczania zup i sosów. Pochodzi z...
Zobacz w sklepieMąka z tapioki to z łatwością strawne węglowodany (ok. 90%) i odrobina białka. Tapioka jest produktem zdrowym i w pełni roślinnym....
Zobacz w sklepieekologiczna mąka gryczana pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna gryki niepalonej. Polecamy do ciasta naleśnikowego, makaronów,...
Zobacz w sklepieBIO Mąka pszenna pełnoziarnista wariant 1850 BIO mąka pszenna wariant 1850 gromadzi znaczne ilości białka, błonnika, a także węglowodanów....
Zobacz w sklepieSemolina to gruboziarnista mąka z pszenicy durum. Nadzwyczajna do robienia makaronu. Semolina mieści dużo witamin, mikro i makroelementów...
Zobacz w sklepieMąka gryczana z kaszy gryczanej niepalonej Mąka gryczana powstaje w wyniku przemiału ziaren gryki. Charakterystyczny dla mąki gryczanej...
Zobacz w sklepietowar bezglutenowy Skrobia kukurydziana pozyskiwana jest z białych pręcików kukurydzy. Ma postać białego proszku, bez zapachu i smaku....
Zobacz w sklepieorganiczna mąka kasztanowa otrzymywana jest w wyniku zmielenia suszonych kasztanów jadalnych. Niezwykle należycie miesza się z innymi...
Zobacz w sklepiekomponentyprażone, mielone nasiona lnu brązowego*. (*ertyfikowany organiczny)OPISMoże służyć jako dodatek do pieczenia chleba, ciastek,...
Zobacz w sklepieskładniki: żyto 100%. Mąka żytnia typ 720 (pytlowa) to zmielone kilka razy ziarna żyta, które następnie zostały przesiane przez pytel....
Zobacz w sklepieTopinambur pochodzi z Ameryki Północnej. Po wykopaniu topinamburu z ziemi nie da się go długo przechowywać w postaci świeżej, w postaci...
Zobacz w sklepieMąka ryżowa Mąka ryżowa uzyskiwana jest z ryżu (białego, brązowego). Stosujemy głównie do wypieku pieczywa i produkcji papieru ryżowego....
Zobacz w sklepieKasztany jadalne – za sprawą mąki kasztanowej – są jednym z ważniejszych części diety bezglutenowej. Przepysznym, bogatym w składniki...
Zobacz w sklepieMąka ryżowa Mąka ryżowa uzyskiwana jest z ryżu (białego, brązowego). Stosujemy w głównej mierze do wypieku pieczywa i produkcji papieru...
Zobacz w sklepieMąka z Czerwonej Soczewicy Mąka z czerwonej soczewicy to wszechstronna bezglutenowa mąka stosowna do zastosowań w kuchni słodkiej,...
Zobacz w sklepieMąka ze świerszczy znakomita dla prawdziwych smakoszy. To naturalnie bezglutenowa mąka wyprodukowana wyłącznie ze świerszczy, które...
Zobacz w sklepieMąka z ciecierzycy Mąka z ciecierzycy, zwana też mąką z cieciorki, poprzez niemało osób uznawana jest za towar co najmniej rewolucyjny....
Zobacz w sklepieMąka orkiszowa razowa 2000 Mąka orkiszowa razowa otrzymywana jest z pełnego przemiału oczyszczonych ziaren pszenicy orkisz. Perfekcyjnie...
Zobacz w sklepieGładka mąka ryżowa powstaje przez nieduże zmielenie w kamiennym młynie. Jest naturalnie bezglutenowa i łatwostrawna,powoduje uczucie...
Zobacz w sklepieMąka żytnia razowa 2000 jest nad wyraz korzystnym źródłem tłuszczów, błonnika spożywczego, cukrów, witamin - witamina z grupy B (witamina...
Zobacz w sklepieMąkę jęczmienną uzyskuje się przez zmielenie ziarniaków jęczmienia. Jest bogata w kwas foliowy, beta karoten oraz witaminy z grupy...
Zobacz w sklepieBIO Rye Wholemeal Fine Flour jest wykonana z całych ziaren żyta o jakości naturalnej. Ma ciemniejszą barwę, błogi aromat i delikatny...
Zobacz w sklepieBIO Mąka orkiszowa biała TBL 70-80 Mąka orkiszowa - otrzymywana jest z przemiału oczyszczonych ziaren pszenicy orkisz. Mąka może być...
Zobacz w sklepieMąka gryczana z kaszy gryczanej niepalonej Mąka gryczana powstaje w wyniku przemiału ziaren gryki. Standardowy dla mąki gryczanej jest...
Zobacz w sklepieelementy: żyto 100%. Mąka żytnia typ 720 (pytlowa) to zmielone kilka razy ziarna żyta, które następnie zostały przesiane poprzez pytel....
Zobacz w sklepieBIO niewiele znacząca mąka żytnia pełnoziarnista powstaje poprzez małe zmielenie całych ziaren żyta najwyższej jakości, dzięki temu...
Zobacz w sklepieMąka orkiszowa biała TBL 630 Mąka z pszenicy orkisz biała TBL 630 - powstała z przemiału ziarna orkiszu, odcień biały typowy dla mąki....
Zobacz w sklepieOrzechy są rewelacyjnym źródłem witaminy E, która wspomaga układ nerwowy i będąc przeciwutleniaczem rozszerza niepodatność naszego...
Zobacz w sklepieMąka z wiesiołka składniki: wiesiołek 100%. MĄKA Z WIESIOŁKA - jest to produkt otrzymany w wyniku przemiału oczyszczonego i odtłuszczonego...
Zobacz w sklepieBIO Mąka z kasztanów jadalnych świetna, włoska mąka z naturalnych kasztanów jadalnych, mielona kamiennymi żarnami. W wielu wypiekach...
Zobacz w sklepieMąka żytnia razowa 2000 jest szczególnie prawidłowym źródłem tłuszczów, błonnika spożywczego, cukrów, witamin - witamina z grupy B...
Zobacz w sklepiekomponenty: świeżo zmielona mąka z czerwonej soczewicy (100%) z rolnictwa organicznego. Użytkowanie towaru przyczynia się do utrzymania...
Zobacz w sklepieMąka żytnia razowa 2000 jest bardzo dobrym źródłem tłuszczów, błonnika spożywczego, cukrów, witamin - witamina z grupy B (witamina...
Zobacz w sklepieMąka orkiszowa biała TBL 630 Mąka z pszenicy orkisz biała TBL 630 - powstała z przemiału ziarna orkiszu, kolor biały typowy dla mąki....
Zobacz w sklepieBIO Coconut flour jest wyjątkowa z uwagi na fakt,mieści do 18 g białek w 100 g, co przyczynia się do rozwoju masy mięśniowej i jej...
Zobacz w sklepieMąka żytnia ekologiczna oczyszczona otrzymana z pełnego ziarna żyta artykuł z upraw ekologicznych. BIO mąka żytnia jest bardzo prawidłowym...
Zobacz w sklepieMąka sojowa otrzymywana jest ze zmielonych ziaren soji. Nadzwyczajnie wiąże zupy i sosy. Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane...
Zobacz w sklepienaturalna semolina otrzymywana jest ze zmielonych ziaren twardej PSZENICY durum (Triticum durum). Użytkowana jest na ogół do produkcji...
Zobacz w sklepieMąkę lnianą dostaje się poprzez mielenie ziaren lnu, z których następnie likwiduje się tłuszcz. Tworzona jest przy użyciu specjalistycznej...
Zobacz w sklepieskładniki: Mąka Teff 100%. Miłka abisyńska znana też pod nazwą trawy abisyńskiej, teff i tef jest gatunkiem rośliny zbożowej z rodziny...
Zobacz w sklepieAmarantus to zboże pochodzące z Ameryki Południowej, które w Polsce znane jest pod nazwą szarłat. Mąka amarantusowa powstaje w wyniku...
Zobacz w sklepieMąka orzechowa, idealny dodatek do wszelkiego typu wypieków domowych i nie tylko. Orzechy ziemne (arachidowe) to roślina strączkowa,...
Zobacz w sklepieBIO Mąka kokosowa to drobno zmielony proszek zrobiony z suszonego kokosa z zachowaniem wszelkich zasad bio. Oprócz słodkiego smaku...
Zobacz w sklepieKasztany jadalne – za sprawą mąki kasztanowej – są jednym z ważniejszych składników diety bezglutenowej. Przepysznym, bogatym w składniki...
Zobacz w sklepieMąka kokosowa Diet Food to znakomita alternatywa dla zwykłej mąki pszennej. Nie tylko gromadzi sporo wartości odżywczych i zdrowotnych,...
Zobacz w sklepieMąka jaglana Mąka jaglana jest wytworzona w procesie mielenia kaszy jaglanej, która z kolei powstaje z prosa. Pomimo tego, że mąka...
Zobacz w sklepieMąka kokosowa powstaje w wyniku zmielenia miąższu kokosa. Znamionuje się wyraźnym smakiem kokosowym i delikatnym, słodkim zapachem....
Zobacz w sklepieskładniki: Mąka Teff 100%. Miłka abisyńska znana także pod nazwą trawy abisyńskiej, teff i tef jest gatunkiem rośliny zbożowej z rodziny...
Zobacz w sklepieCaputo Farina Pizzeria Mąka do Pizzy typ 00 - to specjalna mąka wykonana we Włoszech. Ta znakomita włoska mąka pszenna (1 kg) jest...
Zobacz w sklepie