BIO Hemp peeled seeds o łagodnym maślanym smaku nadają się do natychmiastowego spożycia, lecz są ponadto szeroko używane w kuchni do...
Zobacz w sklepieBIO Czerwona soczewica łuskana to niezwykły rodzaj rośliny strączkowej o jakości bio oraz wysokiej zawartości białka przy małej ilości...
Zobacz w sklepieBIO Fasola adzuki jest wyśmienitym dodatkiem do dań, który możesz namoczyć, ugotować, a następnie podać. Jej pyszny orzechowy smak...
Zobacz w sklepieKaszka Ryżowa BIO to perfekcyjne źródło węglowodanów złożonych, które zapewniają organizmowi niezbędne komponenty odżywcze oraz energię....
Zobacz w sklepieBIO Fasola mung to egzotyczna roślina strączkowa, która znajduje zastosowanie w tradycyjnej kuchni indyjskiej i chińskiej. Ma błogi...
Zobacz w sklepieBIO Ryż czerwony jest rewelacyjnym bezglutenowym dodatkiem do przeróżnych dań. Jest pełen węglowodanów złożonych, które zwiększą Twój...
Zobacz w sklepieBIO Fasola Pinto doskonale nadaje się nie tylko do przepisów kuchni meksykańskiej. Posiada cętkowany wygląd i łagodnie pikantny smak....
Zobacz w sklepieBIO Fasola adzuki jest idealnym dodatkiem do dań, który możesz namoczyć, ugotować, a następnie podać. Jej pyszny orzechowy smak eksponuje...
Zobacz w sklepieBIO Groszek zielony należy do popularnych roślin strączkowych, z których błyskawicznie możesz wyczarować zupę krem albo pyszny dodatek...
Zobacz w sklepieBIO Soczewica czerwona cała należy do niewielkich roślin strączkowych, które nadają się do zup, owsianek, sosów czy sałatek. Jej przygotowanie...
Zobacz w sklepiePochodzący ze źródeł roślinnych BIO Orkisz Bulgur łatwo może stać się Twoim ulubionym dodatkiem do dań. Nie mieści soli, a także cukru....
Zobacz w sklepieBIO Ciecierzyca to smaczna roślina strączkowa, która ma delikatny orzechowy smak i kremową konsystencję. Jest bogata w białko, błonnik...
Zobacz w sklepieBIO Groszek zielony należy do lubianych roślin strączkowych, z których momentalnie możesz wyczarować zupę krem lub pyszny dodatek do...
Zobacz w sklepiePochodzący ze źródeł roślinnych BIORyż Basmati łatwo może stać się Twoim ulubionym dodatkiem do dań. Nie gromadzi soli, a także cukru....
Zobacz w sklepieBIO Nasiona niebieskiego maku są bezkompromisowej jakości BIO, którą doceni każdy miłośnik pieczenia. Wyśmienicie pasują do ciast,...
Zobacz w sklepiePochodzący ze źródeł roślinnych BIO Ryż Brązowy Długoziarnisty prosto może stać się Twoim ulubionym dodatkiem do dań. Nie mieści soli,...
Zobacz w sklepieBIO Hemp peeled seeds o łagodnym maślanym smaku nadają się do natychmiastowego spożycia, ale są w dodatku szeroko używane w kuchni...
Zobacz w sklepieBIO Ryż czerwony jest świetnym bezglutenowym dodatkiem do rozmaitych dań. Jest pełen węglowodanów złożonych, które zwiększą Twój poziom...
Zobacz w sklepieBIO Ryż jaśminowy jest konwencjonalnym elementyem kuchni azjatyckiej, gdzie swym genialnym smakiem uzupełnia mnóstwo potraw. Ma delikatny...
Zobacz w sklepiePochodzący ze źródeł roślinnych BIO Ryż Brązowy Długoziarnisty łatwo może stać się Twoim ulubionym dodatkiem do dań. Nie gromadzi soli...
Zobacz w sklepiePochodzący ze źródeł roślinnych BIO Orkisz Bulgur prosto może stać się Twoim ulubionym dodatkiem do dań. Nie posiada soli i cukru....
Zobacz w sklepieBIO Fasola Pinto rewelacyjnie nadaje się nie tylko do przepisów kuchni meksykańskiej. Ma cętkowany wygląd i łagodnie pikantny smak....
Zobacz w sklepieBIO Ryż jaśminowy jest konwencjonalnym komponentyem kuchni azjatyckiej, gdzie swoim doskonałym smakiem uzupełnia sporo potraw. Ma delikatny...
Zobacz w sklepieBIO Czerwona soczewica łuskana to niezwykły wariant rośliny strączkowej o jakości bio, a także wysokiej zawartości białka przy nieznacznej...
Zobacz w sklepiePochodzący ze źródeł roślinnych BIORyż Basmati łatwo może stać się Twoim ulubionym dodatkiem do dań. Nie zawiera soli, a także cukru....
Zobacz w sklepieBIO Bulgur pszenny to zboże podobne do kuskusu, które jest równie proste w przygotowaniu. Ma przyjemny aromat i lekko słodki, orzechowy...
Zobacz w sklepieBIO Fasola mung to egzotyczna roślina strączkowa, która znajduje wykorzystanie w konwencjonalnej kuchni indyjskiej i chińskiej. Ma...
Zobacz w sklepieKaszka Ryżowa BIO to perfekcyjne źródło węglowodanów złożonych, które zapewniają organizmowi niezbędne komponenty odżywcze i energię....
Zobacz w sklepieBIO Biały ryż pre-steamed to delikatnie żółtawy, wstępnie ugotowany na parze dodatek do najróżniejszych dań. Powstaje w wyniku specjalnego...
Zobacz w sklepieBIO Biały ryż pre-steamed to delikatnie żółtawy, wstępnie ugotowany na parze dodatek do różnorodnych dań. Powstaje w wyniku specjalnego...
Zobacz w sklepieBIO Soczewica czerwona cała należy do niewielkich roślin strączkowych, które nadają się do zup, owsianek, sosów czy sałatek. Jej przygotowanie...
Zobacz w sklepieBIO Ciecierzyca to smaczna roślina strączkowa, która ma delikatny orzechowy smak i kremową konsystencję. Jest bogata w białko, błonnik...
Zobacz w sklepieBIO Hemp peeled seeds o łagodnym maślanym smaku nadają się do natychmiastowego spożycia, ale są dodatkowo szeroko stosowane w kuchni...
Zobacz w sklepiePochodzący ze źródeł roślinnych BIO Amarantus prosto może stać się Twoim ulubionym dodatkiem do dań. Nie zawiera soli oraz cukru. Z...
Zobacz w sklepieBIO Ryż czerwony jest perfekcyjnym bezglutenowym dodatkiem do przeróżnych dań. Jest pełen węglowodanów złożonych, które rozszerzą Twój...
Zobacz w sklepie