Poczuj luksus najwyższej jakości czekoladek producenta „Diablo Sugar Free"! Tymi czekoladkami mogą się radować wyszyscy, także diabetycy, ponieważ są wytworzone z najkorzystniejszej, prawdziwie niebiańskiej czekolady bez cukru.PYSZNA ODMIANAWykwintne pudełko posiada 14 czekoladek, każda o własnym, niepowtarzalnym smaku, który olśni Twoje zmysły. Oferta obejmuje pięć pysznych smaków: „Noir", bogata gorzka czekolada zawierająca 70% kakao z najlepszym nugatem pralinowym z orzechów laskowych; „Orzech laskowy", tradycyjna gładka pralina z kakao i mlekiem; „Owoce leśne", oszałamiające połączenie kremowej białej czekolady i intensywnych malin; „Krem Kakaowy" z klasycznym dwukolorowym kremem kakaowo-mlecznym i urokliwym dodatkiem orzechów laskowych; i „Praline Coffee", perfekcyjne połączenie praliny i kawy.BEZ DODATKU CUKRUChoć Diablo unika dodatku cukru, firma z pewnością nie stroni od słodkości i sięga wyłącznie po najmocniej naturalne słodziki: maltitol i stewię. Są wykorzystywane jako alternatywa dla cukru i oba są naturalne BEZ GLUTENU I OLEJU PALMOWEGOCzekoladki nie gromadzi glutenu ani oleju palmowego. Diablo nie wierzy w wykluczanie kogokolwiek i jest podekscytowane możliwością zapewnienia smakołyków, którymi każdy może się cieszyć!perfekcyjnY podarek NA KAŻDĄ OKAZJĘTo pudełko czekoladek to perfekcyjny sposób na wyrażenie niemal wszelkiego! „wszystkiego najlepszego", „Kocham cię", „Wesołych Świąt"… a choćby „przepraszam". Osoba, której to podarujesz, będzie dozgonnie wdzięczna za to, iż wniosłaś te czekoladki do jej życia.komponenty: substancje słodzące (maltitol i glikozydy stewiowe (0,02%)), tłuszcze i oleje roślinne (kokosowy, słonecznikowy i oliwkowy), pasta kakaowa, SERWATKA w proszku, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz kakaowy, pasta z orzechów laskowych (3,5%), odtłuszczone MLEKO proszek, maliny liofilizowane (2%), emulgator (lecytyna SOJOWA), aromat. MOŻE ZAWIERAĆ ŚLADY INNYCH ORZECHÓW. NADMIERNE SPOŻYCIE MOŻE WYWOŁAĆ DZIAŁANIE PRZECZYSZCZAJĄCE. BEZGLUTENOWE.Warunki przechowywania: przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Wspaniała temperatura przechowywania: 14–21°C.*****„Diablo Sugar Free" żyje dzięki podejmowaniu właściwych decyzji – zwłaszcza tych dotyczących słodkich smakołyków. Firma nie uważa, iż należy powstrzymywać ponad pięć milionów osób chorych na cukrzycę od działania pod wpływem ludzkich impulsów i powstrzymywać się od pysznej przekąski. Dlatego stworzyli swoje gadżety „Bez cukru" i „Bez dodatku cukru"! Do produkcji tych luksusowych produktów użytkowane są wyłącznie najkorzystniejsze komponenty, a ich słodycz pochodzi z naturalnych roślin. Nie pożałujesz dnia, w którym po raz pierwszy zobaczyłeś te przepyszne smakołyki...